„Marșul pentru viață” 2017 organizat în 280 de localități din România și Republica Moldova, pe 25 Martie, de Buna Vestire (harta interactivă)

În data de sâmbătă, 25 martie 2017, de Buna Vestire, va avea loc ediția a șaptea a Marșului pentru Viață. Manifestările se vor desfășura în 280 de localități: 135 din România și 145 din Republica Moldova. Vezi la link lista orașelor organizatoare.

Alătură-te şi tu Bisericii Ortodoxe Române şi Asociației „Studenți pentru viață” în lupta purtată împotriva avortului şi participă la Marşul pentru viaţă. Evenimentul, aflat sub tema Ajută mama şi copilul. Ei depind de tine, se va desfăşura și pe străzile Capitalei, în data de 25 martie. În București, Marșul pentru viață se va desfășura pe traseul Parcul Unirii – Parcul Tineretului, începând cu ora 12.30, iar la finalul său va avea loc un concert de muzică ușoară.

Vezi în ce localitate poți participa anul acesta la evenimentele de susținere a vieții. Fiecare oraș implicat are un alt organizator, de aceea încercați să aflați via google sau întrebând pe cei implicați local în activitățile provita cine sunt organizatorii pentru a afla mai multe informații despre marș.

Potrivit învățăturii Bisericii, avortul este o crimă comisă împotriva unei fiinţe (persoane) nevinovate care nu se poate apăra. Biserica Ortodoxă Română luptă împotriva acestui flagel al societății contemporane și îndeamnă să prețuim viața ca dar al lui Dumnezeu.

Participă şi tu! Arată că îţi pasă! Susține Viața!

Reclame

Posted on 24 martie 2017, in Anunț / Știri and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: